چاریکار 28 عقرب باختر
دور دوم حفریات ساحه توپدره ولایت پروان دیروز توسط معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ آغاز شد.
به گزارش خبرنگار محلی آژانس باختر، پوهاند محمد رسول باوری معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ، در جریان افتتاح دور دوم حفریات ساحه توپدره ولایت پروان، از توجه آن وزارت در قسمت حفظ میراث های با ارزش باستانی آن ولایت اطمینان داد.
فضل الدین عیار والی پروان در این محفل از حمایت و توجه وزارت اطلاعات وفرهنگ در امر تطبیق برنامه های هنری فرهنگی به خصوص بازسازی ساحات باستانی و توجه به میراث های فرهنگی آن ولایت ابراز قدردانی نمود و متعهد به همکاری با وزارت اطلاعات و فرهنگ گردید.
عبدالواحد هاشمی رییس اطلاعات و فرهنگ پروان گفت که کار حفریات در ساحه توپدره به گونه منظم پیش می رود و موانع سر راه آن وجود دارد.
وی افزود که آن اداره تا حال توانسته است بیش از سی برنامه هنری و فرهنگی را در جریان امسال در آن ولایت راه اندازی کند.
هدف از سفر معین فرهنگ وهنر وزارت اطلاعات وفرهنگ به ولایت پروان، افتتاح دور دوم حفریات ساحه توپدره، دیدار از جریان کاربازسازی و حفریات ساحه استوپه، ایجاد فرصت های شغلی برای افراد محل وزمینه سازی برای تحقیق و پژوهش پیرامون آبده های تاریخی برای دانشمندان، حفظ میراث های فرهنگی و رشد گردشگری در آن ولایت گفته شده است. احمد نعیم دوستی